Bericht versturen

CHONGMING GROUP (HK) INT'L CO., LTD.

Huis
Producten
video's
ONGEVEER DE V.S.
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Het rooster breidt zich in Mid-Range FPGAs uit

Sommige van deze componenten zijn getest voor gebruik op de machine.

—— John Smith

De verpakking is goed beschermd. Verschepen was vrij snel, vroeger dan dacht ik.

—— Michael

De verkoper is zeer zorgvuldig, van onderzoek aan ontvangstbewijs, wordt alles zeer zorgvuldig geschikt. Ik geloof er nieuwe samenwerkings volgende tijd zal zijn.

—— Samar Eraky

Perfect. zoals ik vroeg.

—— SVIRIKHIN VASILIEVICH

I'm Online Chat Now
Bedrijf Nieuws
Het rooster breidt zich in Mid-Range FPGAs uit
Het rooster breidt zich in Mid-Range FPGAs uit

De roosterhalfgeleider, eerder voor zijn kleine, low-power FPGAs wordt, gaat de mid-range FPGA-markt in een beweging gekend in die de adresseerbare markt van het bedrijf aan ongeveer $6 miljard die zal verdubbelen.

Het platform van Avant van het rooster wordt ontworpen voor FPGAs tot 500k-logicacellen (Bron: Roosterhalfgeleider)

Het rooster heeft een nieuw technologieplatform voor zijn mid-range FPGA-producten, Avant aangekondigd, en de eerste reeks van mid-range FPGAs dat op dit platform, de reeks avant-E, met maximaal 500 duizend logicacellen moet worden voortgebouwd.

„Toen wij Avant concepting, gingen wij en spraken wereldwijd aan meer dan 100 klanten, in alle geographies, in elk van onze belangrijke verticals uit, om te begrijpen wat het zij zocht,“ Jay Aggarwal, directeur van siliciumproduct marketing bij Rooster, vertelde EE Times is. „Wat wij van hen hoorden waren weergalmenen-zij zoeken innovatie in de mid-range ruimte, omdat de mid-range FPGA-ruimte door onze concurrentie is overzien, die zich op hun high-end apparaten.“ hebben geconcentreerd

 

Aggarwal kenmerkte het bestaande mid-range dienstenaanbod van concurrenten zoals zijnd hoofdzakelijk verminderde versies van hoog-Beëindigen FPGAs, met resulterende architecturale bagage.

De „klanten zoeken innovatie [in de mid-range ruimte], niet alleen in macht en prestaties, maar in grootte ook,“ hij zei.

Het rooster belegt bij het overbrengen van ervaring met kleinere FPGAs om iets te veroorzaken die in de gegevensverwerking, de mededelingen, de industriële, en automobielmarkten kan concurreren.

Samenhang en Avant

Het rooster introduceerde het concept technologieplatforms in 2019 met Samenhang, waarop het bedrijf sindsdien vijf productfamilies heeft gebouwd. Het platformconcept staat ontwerphergebruik toe en vermindert ontwikkelingskosten, die het bedrijf helpen zijn productritme verhogen. Deze benadering dreef opbrengsten van $97 miljoen in Q1'20 aan $172 miljoen in Q3'22.

Waar de Samenhang zich op kleinere FPGAs onder 100 duizend logicacellen concentreert, zal Avant apparaten tussen 100-500 duizend logicacellen behandelen. Het nieuwe platform kenmerkt architecturale voordelen en nieuwe mogelijkheden om een uitgebreide reeks toepassingen te richten. Terwijl de Samenhang op 28 NM f-d-SOI bij Samsung-Gieterij werd voortgebouwd, zal Avant het proces van 16 NM FinFET van TSMC gebruiken.

Vergeleken bij het grootste Samenhangapparaat, Avant-kunnen de apparaten 5× zijn groter, met 10× meer periodieke bandbreedte en zullen zo veel zoals 30× de AI prestaties, volgens Rooster aanbieden. De apparaten van het Avantplatform zullen configureerbare SERDES tot 25 Gbps, vaste vorm gegeven die steun voor PCIe Gen4 kenmerken, en de interfaces van het hoge snelheidsgeheugen voor LPDDR4 en DDR5 op klant wordt gebaseerd koppelen terug.

De Avantapparaten zullen ook een nieuwe post-quantum klaar veiligheidsmotor kenmerken die geavanceerde cryptografisch een algoritme-eigenschaprooster heeft geïdentificeerd zich zeer wenselijk voor alle klanten, ongeacht de industriesector steunt.

De Avantapparaten zullen bestaande softwarestapels van de Roosterportefeuille, met inbegrip van de oplossingsstapels van het Rooster voor rand AI, ingebedde visie, veiligheid, industrie automatisering, en de infrastructuur van ORAN kunnen gebruiken. Dit omvat verwijzingsontwerpen, SDKs, ontwerphulpmiddelen, en IP. De ontwerpsoftware, met inbegrip van Rooster drijft voor Soc-ontwerpen aan en Rooster Stralende winde, zal ook met Avant-apparaten compatibel zijn, bovengenoemd Aggarwal.

Dit zal helpen ongecompliceerde migratie van grotere toepassingen van Samenhang aan Avant-apparaten toelaten.

„Negentig percent van klanten wij richten is bestaande Roosterklanten, zodat is het werkelijk over schrapen met onze klanten en geven van hen meer vermogen, terwijl het maken van het voor hen gemakkelijker door dezelfde oplossingsstapels en dezelfde hulpmiddelen met nieuwe niveaus van efficiency en makkelijk te gebruiken,“ bovengenoemd Matt Dobrodziej te gebruiken, VP die van segment marketing en bedrijfsontwikkeling bij Rooster toevoegen, dat het grootste deel van het doelmarkt van Avant dieper in de toepassingen van bestaande klanten zullen bewegen om nieuwe mogelijkheden toe te laten.

Rand AI

AI de gevolgtrekking bij de rand is een zeer belangrijke bestuurder voor nieuwe die mid-range FPGAs op het platform van Roosteravant wordt gebaseerd. Om AI werkbelasting te behandelen efficiënt, wordt de programmeerbare stof van Avant gemengd met macht-geoptimaliseerde ingebedde geheugen en DSP-mogelijkheden.

Waarom iets AI-Specifieker dan DSP-mogelijkheden als deel van de architectuur niet vaste vorm geven?

„Als u andere apparaten richtend AI bekijkt, hebben wij van onze klanten gehoord dat die apparaten met specifieke AI blokken snel verouderd worden, zodat wijden zij heel wat silicium aan dingen die niet de levensduur hebben wij zoeken,“ bovengenoemde Dobrodziej. „Door een rijke mengeling van middelen en een hoogst geoptimaliseerde stof voor AI te houden, kunnen wij de heel wat dingen bereiken u van sommige van deze vaste vorm gegeven blokken in onze stof zou veronderstellen. De waarde van flexibiliteit is veel hoger op dit ogenblik met onze klanten.“

De programmeerbare stof van Roosteravant omvat ook ingebedde die geheugen en DSP-mogelijkheden voor AI werkbelasting worden gestemd (Bron: Roosterhalfgeleider)

De Avantapparaten zullen AI met snellere prestaties en hogere afbeeldingsresolutie in de opsporing van de fabrieksfout, 3D diepteopsporing in robotica, en automobiel in-cabinebewoner controle aandrijven.

Bovenop gespecialiseerde ASICs voor AI bij de rand, zeiden Dobrodziej en Aggarwal dat FPGAs verscheidene voordelen aanbiedt, hoofdzakelijk omringend flexibiliteit.

„Wat wij het spreken aan klanten vonden is dat… er kunnen zijn andere verwerking en het voorbewerken functies in die pijpleiding die de prestaties en het uiteindelijke eind - gebruikerservaring zal dicteren,“ bovengenoemde Dobrodziej. „Wij vinden nog het belangrijkste aspect aan die toepassingen te leveren de flexibiliteit om met om het even welke sensor is te werken, het voorbewerken kunnen doen die niet alleen betere gelijken de correlatie van de opleidingsdataset aan wat de sensor ziet, maar ook het kunnen de soorten doen het voorbewerken die de stroomafwaartse meta-gegevens een.“ beter maakt

„Één ding u FPGAs gebruikt voor is waar u evoluerende normen hebt, zodat is de flexibiliteit de sleutel,“ toegevoegde Aggarwal. „Zodra u zich in een specifieke architectuur of een oplossing sluit, meer dan waarschijnlijk [de werkbelasting] gaat u voorbij bewegen en nu plotseling moet u herontwerpen. Wij hebben voortdurend op algoritmen op onze apparaten kunnen verbeteren en een hoger niveau van prestaties verstrekken uit zelfde FPGA.“

Eerste familie

De eerste familie van op avant-Gebaseerde apparaten is de familie avant-E. Het eerste apparaat in deze familie zal het grootst 500 duizend logicacellen in 13 door 15 mm-pakket bedragen, voorgenomen voor gegevens - verwerking en randai toepassingen. Drie honderd 200 duizend logica cel-apparaten zullen in 2023 volgen. Vergeleken bij concurrerende apparaten (Intel Arria V GZ (450 duizend logicacellen) en AMD Kintex 7 (478 duizend logicacellen)), zal deze 500 duizend logicacel FPGA 2.5× meer macht efficiënt zijn, met tot dubbel de productie en tot 6× kleiner, volgens de vergelijkingen van het Rooster.

De verdere Avant-productinleidingen worden verwacht in 2024. Het rooster zal ook in zijn Samenhangplatform blijven investeren, bevrijdend verdere twee Samenhangfamilies in 2023 en meer in 2024. Ook is de komst in 2023 de eerste de ontwikkelaarconferentie van het bedrijf.

Als globale e-commercemarkt voor elektronische componenten, Topchip-kan de Elektronika Corp bedrijven helpen het meeste hard-aan-Zoeken en zelfs de verouderde delen vinden. Samen met zijn groot werkingsgebied van leverancier is het netwerk verscheidene dropshipfaciliteiten verzorgde de elektronische industrie over 5 continenten. Aangezien de klantentevredenheid belangrijk is, kunt u kiezen welke drager en methode aan gebruik met overweging van hun beschikbaarheid van de dichtste Topchip-distributie centreert.

Het eerste Rooster avant-E FPGAs verscheept nu.

 
Bartijd : 2022-12-05 12:46:48 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ChongMing Group (HK) Int'l Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Doris Guo

Tel.: 86-755-88367702

Fax: 86-755-88367703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)