Να στείλετε μήνυμα

CHONGMING GROUP (HK) INT'L CO., LTD.

Σπίτι
Προϊόντα
βίντεο
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

Το δικτυωτό πλέγμα επεκτείνεται σε μεσαίο FPGAs

Μερικά από αυτά τα συστατικά έχουν εξεταστεί για τη χρήση στη μηχανή.

—— John Smith

Η συσκευασία προστατεύεται καλά. Η ναυτιλία ήταν αρκετά γρήγορη, νωρίτερα από ανέμεινα.

—— Michael

Ο πωλητής είναι πολύ προσεκτικός, από την έρευνα στην παραλαβή, όλα τακτοποιούνται πολύ σκεπτικά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει νέα συνεργασία την επόμενη φορά.

—— Samar Eraky

Τέλειος. όπως ζήτησα.

—— SVIRIKHIN VASILIEVICH

I'm Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
Το δικτυωτό πλέγμα επεκτείνεται σε μεσαίο FPGAs
Το δικτυωτό πλέγμα επεκτείνεται σε μεσαίο FPGAs

Ο ημιαγωγός δικτυωτού πλέγματος, που είναι γνωστός προηγουμένως για το μικρό, χαμηλής ισχύος FPGAs του, μπαίνει στη μεσαία αγορά FPGA σε μια κίνηση που θα διπλασιάσει την προσπελάσιμη αγορά της επιχείρησης σε περίπου $6 δισεκατομμύρια.

Η πλατφόρμα Avant του δικτυωτού πλέγματος σχεδιάζεται για FPGAs μέχρι τα κύτταρα λογικής 500k (πηγή: Ημιαγωγός δικτυωτού πλέγματος)

Το δικτυωτό πλέγμα έχει αναγγείλει μια πλατφόρμα νέας τεχνολογίας για τα μεσαία προϊόντα FPGA του, Avant, και την πρώτη σειρά μεσαίου FPGAs που στηρίζεται σε αυτήν την πλατφόρμα, η σειρά avant-ε, με μέχρι 500 χιλιάες κύτταρα λογικής.

«Όταν Avant, βγήκαμε και μιλήσαμε σε πάνω από 100 πελάτες παγκοσμίως, σε όλα τα geographies, σε όλα σημαντικά verticals μας, για να καταλάβουμε τι είναι αυτοί έψαχνε,» Jay Aggarwal, διευθυντής του μάρκετινγκ προϊόντος πυριτίου στο δικτυωτό πλέγμα, είπε τους χρόνους EE. «Τι ακούσαμε από τους ήταν ηχητικός-ψάχνουν την καινοτομία στο μεσαίο διάστημα, επειδή το μεσαίο διάστημα FPGA έχει αγνοηθεί από τον ανταγωνισμό μας, τα οποία έχουν εστιάσει στις συσκευές υψηλών σημείων τους.»

 

Το Aggarwal χαρακτήρισε τις υπάρχουσες μεσαίες προσφορές των ανταγωνιστών ως πρώτιστα περιορίζως εκδόσεις του υψηλός-τέλους FPGAs, με τις προκύπτουσες αρχιτεκτονικές αποσκευές.

«Οι πελάτες ψάχνουν την καινοτομία [στο μεσαίο διάστημα], όχι μόνο στη δύναμη και την απόδοση, αλλά σε μέγεθος επίσης,» είπε.

Το δικτυωτό πλέγμα καταθέτει σε τράπεζα να μεταφέρει την εμπειρία με μικρότερο FPGAs για να παραγάγει κάτι που μπορεί να ανταγωνιστεί στον υπολογισμό, τις επικοινωνίες, τις βιομηχανικές, και αυτοκίνητες αγορές.

Δεσμός και Avant

Το δικτυωτό πλέγμα εισήγαγε την έννοια των πλατφορμών τεχνολογίας το 2019 με το δεσμό, στον οποίο η επιχείρηση έχει στηριχτεί από τότε πέντε οικογένειες προϊόντων. Η έννοια πλατφορμών επιτρέπει την επαναχρησιμοποίηση σχεδίου και χαμηλώνει το κόστος ανάπτυξης, που βοηθά την επιχείρηση να αυξήσει το ρυθμό προϊόντων της. Αυτή η προσέγγιση οδήγησε τα εισοδήματα από $97 εκατομμύρια σε Q1'20 σε $172 εκατομμύρια σε Q3'22.

Όπου ο δεσμός εστιάζει σε μικρότερο FPGAs κάτω από 100 χιλιάες κύτταρα λογικής, Avant θα καλύψει τις συσκευές μεταξύ 100-500 χιλιάες κυττάρων λογικής. Η νέα πλατφόρμα χαρακτηρίζει τα αρχιτεκτονικά πλεονεκτήματα και τις νέες ικανότητες να εξεταστεί ένα επεκταθε'ν σύνολο εφαρμογών. Ενώ ο δεσμός στηρίχτηκε σε 28 NM fd-SOI στο χυτήριο της Samsung, Avant θα χρησιμοποιήσει τη διαδικασία 16 NM FinFET TSMC.

Έναντι της μεγαλύτερης συσκευής δεσμού, οι συσκευές Avant μπορούν να είναι 5× μεγαλύτερο, με 10× περισσότερο τμηματικό εύρος ζώνης και θα προσφέρουν τόσο όσο και 30× την απόδοση AI, σύμφωνα με το δικτυωτό πλέγμα. Οι συσκευές πλατφορμών Avant θα χαρακτηρίσουν διαμορφώσιμο SERDES μέχρι 25 GBP, υποστήριξη για PCIe Gen4, και διεπαφή μεγάλης μνήμης για LPDDR4 και DDR5 βασισμένα στον πελάτη ανατροφοδοτούν.

Οι συσκευές Avant θα χαρακτηρίσουν επίσης μια νέα μετα-κβαντική έτοιμη μηχανή ασφάλειας που υποστηρίζει προηγμένο κρυπτογραφικό ένα αλγόριθμος-δικτυωτό πλέγμα χαρακτηριστικών γνωρισμάτων έχει προσδιορίσει όπως πολύ επιθυμητή για όλους τους πελάτες, ανεξάρτητα από τον τομέα της βιομηχανίας.

Οι συσκευές Avant θα είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν τους υπάρχοντες σωρούς λογισμικού από το χαρτοφυλάκιο δικτυωτού πλέγματος, συμπεριλαμβανομένων των σωρών λύσης του δικτυωτού πλέγματος για την άκρη AI, το ενσωματωμένο όραμα, την ασφάλεια, την αυτοματοποίηση εργοστασίων, και την υποδομή του ΟΡΆΝ. Αυτό περιλαμβάνει τα σχέδια αναφοράς, SDKs, τα εργαλεία σχεδίου, και τη IP. Το λογισμικό σχεδίου, συμπεριλαμβανομένου του δικτυωτού πλέγματος ωθεί για τα σχέδια SOC και το δικτυωτό πλέγμα ακτινοβόλο IDE, θα είναι επίσης συμβατό με τις συσκευές Avant, Aggarwal εν λόγω.

Αυτό θα βοηθήσει να επιτρέψει την απλή μετανάστευση των μεγαλύτερων εφαρμογών από το δεσμό στις συσκευές Avant.

«Ενενήντα τοις εκατό των πελατών που στοχεύουμε είναι υπάρχοντες πελάτες δικτυωτού πλέγματος, έτσι είναι πραγματικά για το ξελέπιασμα με τους πελάτες μας και το δόσιμο τους περισσότερης ικανότητας, καθιστώντας το ευκολότερο για τους με τη χρησιμοποίηση των ίδιων σωρών λύσης και των ίδιων εργαλείων με τα νέα επίπεδα αποδοτικότητας και ευκολίας - - χρήση,» εν λόγω ματ Dobrodziej, VP του μάρκετινγκ τμήματος και της ανάπτυξης επιχείρησης στο δικτυωτό πλέγμα, που προσθέτει ότι η μεγαλύτερη μέρος της αγοράς στόχων Avant θα κινεί βαθύτερο στις εφαρμογές των υπαρχόντων πελατών για να επιτρέψουν τις νέες ικανότητες.

Άκρη AI

Το συμπέρασμα AI στην άκρη είναι ένας βασικός οδηγός για νέο μεσαίο FPGAs βασισμένος στην πλατφόρμα Avant δικτυωτού πλέγματος. Για να χειριστεί τους φόρτους εργασίας AI αποτελεσματικά, το προγραμματίσημο ύφασμα Avant αναμιγνύεται με τις δύναμη-βελτιστοποιημένες ενσωματωμένες ικανότητες μνήμης και DSP.

Γιατί να μην σκληρύνει κάτι AI-πιό συγκεκριμένο από τις ικανότητες DSP ως τμήμα της αρχιτεκτονικής;

«Εάν εξετάζετε άλλες συσκευές απευθυνόμενος στο AI, έχουμε ακούσει από τους πελάτες μας ότι εκείνες οι συσκευές με τους συγκεκριμένους φραγμούς AI γίνονται γρήγορα ξεπερασμένες, έτσι αφιερώνουν πολύ πυρίτιο στα πράγματα που δεν έχουν τη μακροζωία που ψάχνουμε,» Dobrodziej εν λόγω. «Με την κράτηση ενός πλούσιου μίγματος των πόρων και ενός ιδιαίτερα βελτιστοποιημένου υφάσματος για το AI, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά πράγματα που θα αναμένατε από μερικούς από αυτούς τους φραγμούς στο ύφασμά μας. Η αξία της ευελιξίας είναι πολύ υψηλότερη αυτή τη στιγμή με τους πελάτες μας.»

Το προγραμματίσημο ύφασμα Avant δικτυωτού πλέγματος περιλαμβάνει επίσης τις ενσωματωμένες ικανότητες μνήμης και DSP που συντονίζονται για τους φόρτους εργασίας AI (πηγή: Ημιαγωγός δικτυωτού πλέγματος)

Οι συσκευές Avant θα τροφοδοτήσουν το AI με τη γρηγορότερη απόδοση και την υψηλότερη ανάλυση εικόνας στην ανίχνευση ελαττωμάτων εργοστασίων, την τρισδιάστατη ανίχνευση βάθους στη ρομποτική, και τον αυτοκίνητο έλεγχο κατόχων -καμπινών.

Επιπλέον εξειδικευμένου ASICs για το AI στην άκρη, Dobrodziej και Aggarwal είπαν ότι FPGAs προσφέρει διάφορα πλεονεκτήματα, κυρίως περιβάλλων την ευελιξία.

«Τι βρήκαμε την ομιλία στους πελάτες είναι ότι… μπορεί να υπάρξει άλλες λειτουργίες επεξεργασία και προεπεξεργασία καθ'οδόν εκείνη η που θα υπαγορεύσει την απόδοση και το τελευταίο τέλος - εμπειρία χρηστών,» Dobrodziej εν λόγω. «Αισθανόμαστε ακόμα ότι η σημαντικότερη πτυχή που παραδίδει σε εκείνες τις εφαρμογές είναι η ευελιξία να εργαστεί με οποιοδήποτε αισθητήρα, για να είναι σε θέση να κάνει την προεπεξεργασία που όχι μόνο καλύτεροι αγώνες ο συσχετισμός του συνόλου δεδομένων κατάρτισης σε αυτό που ο αισθητήρας βλέπει, αλλά και να είσαι σε θέση να κάνουν οι τύποι προεπεξεργασιών που καθιστούν τα προς τα κάτω μεταδεδομένα πολύ καλύτερα.»

«Ένα πράγμα που χρησιμοποιείτε FPGAs για είναι όπου έχετε τα εξελισσόμενα πρότυπα, έτσι η ευελιξία είναι το κλειδί,» Aggarwal προστιθέμενο. «Μόλις κλειδώνεστε σε μια συγκεκριμένη αρχιτεκτονική ή μια λύση, περισσότερο από πιθανός [ο φόρτος εργασίας] πρόκειται να σας κινήσει από μπροστά και τώρα ξαφνικά πρέπει να ξανασχεδιάσετε. Ήμαστε σε θέση να βελτιωθούμε συνεχώς στους αλγορίθμους στις συσκευές μας και να παρέχουμε έναν υψηλότερου επιπέδου της απόδοσης από το ίδιο FPGA.»

Πρώτη οικογένεια

Η πρώτη οικογένεια των avant-βασισμένων συσκευών είναι η οικογένεια avant-ε. Η πρώτη συσκευή σε αυτήν την οικογένεια θα είναι η μεγαλύτερη σε 500 χιλιάες κύτταρα λογικής 13 από τη συσκευασία 15 χιλ., προοριζόμενη για τα στοιχεία - εφαρμογές AI επεξεργασίας και ακρών. Τριακόσιες 200 χιλιάες κύτταρο-συσκευές λογικής θα ακολουθήσουν το 2023. Έναντι των ανταγωνιστικών συσκευών (Intel Arria Β GZ (450 χιλιάες κύτταρα λογικής) και AMD Kintex 7 (478 χιλιάες κύτταρα λογικής)), αυτό το κύτταρο FPGA λογικής 500 χιλιάδων θα είναι 2.5× περισσότερη δύναμη αποδοτική, με μέχρι το διπλάσιο η ρυθμοαπόδοση και μέχρι 6× μικρότερο, σύμφωνα με τις συγκρίσεις του δικτυωτού πλέγματος.

Οι περαιτέρω εισαγωγές προϊόντων Avant αναμένονται το 2024. Το δικτυωτό πλέγμα θα συνεχίσει επίσης να επενδύει στην πλατφόρμα δεσμού του, απελευθερώνοντας περαιτέρω δύο οικογένειες δεσμού το 2023 και πιό το 2024. Επίσης να έρθει είναι το 2023 η διάσκεψη υπεύθυνων για την ανάπτυξη της επιχείρησης πρώτη.

Σαν σφαιρική αγορά ηλεκτρονικού εμπορίου για τα ηλεκτρονικά συστατικά, η ηλεκτρονική Corp Topchip μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να βρούν το μεγαλύτερα σκληρός--εύρημα και ακόμη και ξεπερασμένα τα μέρη. Μαζί με το μεγάλο πεδίο προμηθευτή του το δίκτυο είναι διάφορες εγκαταστάσεις dropship ικανοποίησε τη βιομηχανία ηλεκτρονικής σε 5 ηπείρους. Δεδομένου ότι η ικανοποίηση πελατών είναι σημαντική, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ποιοι μεταφορέας και μέθοδος στη χρήση με την εκτίμηση της διαθεσιμότητάς τους από το πιό στενό κέντρο διανομής Topchip.

Το πρώτο δικτυωτό πλέγμα avant-ε FPGAs στέλνει τώρα.

 
Χρόνος μπαρ : 2022-12-05 12:46:48 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ChongMing Group (HK) Int'l Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Doris Guo

Τηλ.:: 86-755-88367702

Φαξ: 86-755-88367703

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)