Bericht versturen

CHONGMING GROUP (HK) INT'L CO., LTD.

Huis
Producten
video's
ONGEVEER DE V.S.
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

TSMC om de tweede installatie van Arizona voor 3nm-proces te bouwen

Sommige van deze componenten zijn getest voor gebruik op de machine.

—— John Smith

De verpakking is goed beschermd. Verschepen was vrij snel, vroeger dan dacht ik.

—— Michael

De verkoper is zeer zorgvuldig, van onderzoek aan ontvangstbewijs, wordt alles zeer zorgvuldig geschikt. Ik geloof er nieuwe samenwerkings volgende tijd zal zijn.

—— Samar Eraky

Perfect. zoals ik vroeg.

—— SVIRIKHIN VASILIEVICH

I'm Online Chat Now
Bedrijf Nieuws
TSMC om de tweede installatie van Arizona voor 3nm-proces te bouwen
TSMC om de tweede installatie van Arizona voor 3nm-proces te bouwen

TSMC zal een tweede spaander fab in Arizona bouwen, die zijn investering brengen daar aan $40 miljard. De tweede installatie zal 3nm-procestechnologie maken.

TSMC kondigde een tweede spaanderinstallatie voor Arizona aan om met productie van hoogst gebegeerde 3nm-procestechnologie in 2026 te beginnen.

De Dinsdagaankondiging was vastgesteld met een bezoek door President Biden aan TSMC-faciliteiten in Phoenix. Hij werd aangesloten bij door stafmedewerkers van bedrijven die klanten van TSMC, met inbegrip van Apple en Nvidia zijn, alle die verdedigers van de SPAANDERS en het Wetenschapsakte door de voorzitter in Augustus worden ondertekend.

De „Amerikaanse productie is achter,“ President Biden bovengenoemd bij de gebeurtenis. Nota nemend dienstdoend van leveranciers en klanten van TSMC, voegde hij toe, „zij allen hangen af van een sterke leveringsketen en daarom wat wij hier kwesties.“ doen

De tweede zal fab zich in aanbouw bij eerste van TSMC bij de plaats van Arizona, aansluiten om met productie van N4-procestechnologie in 2024 te beginnen. De totale investering voor beide installaties zou ongeveer $40 miljard, omhoog van $12 miljard moeten zijn, makend tot het de grootste buitenlandse directe investering in de geschiedenis van Arizona en één van de grootste buitenlandse directe investeringen in de V.S., volgens TSMC. Twee fabs zullen 10.000 bouwvakkers tewerkstellen en zullen tot 10.000 high-tech banen, met inbegrip van 4.500 met TSMC leiden.

TSMC is ook een industriële installatie van de waterterugwinning van plan om de plaats van Arizona toe te staan om dichtbij nul vloeibare lossing te bereiken, de „doelstellingen van TSMC Arizona de groenste halfgeleider productiefaciliteit in de Verenigde Staten te zijn veroorzakend de meest geavanceerde technologie van het halfgeleiderproces in het land,“ bovengenoemd TSMC Voorzitter Dr. Mark Liu.

De leden van het Biden-beleid en de leden van Congres hebben zorgen voor maanden over de toekomst van TSMC uitgedrukt, in Taiwan wordt gebaseerd, en de beschikbaarheid van geavanceerde spaanders van zijn fabs daar gezien bedreigingen dat China Taiwan kon binnenvallen en controle van TSMC-verrichtingen grijpen die.

President Biden's bezoek volgde de tweeledige die passage van CHIPS Act in wet in Augustus wordt ondertekend. Het verstrekt $52 miljard in leningen, toelagen en andere aansporingen en miljarden meer in belastingkredieten om binnenlandse spaanderproductie op te voeren.

Beide nieuwe TSMC-installaties konden 600.000 wafeltjes produceren een jaar, genoeg om de jaarlijkse vraag van de V.S., volgens commentaren door Ronnie Chatterji te ontmoeten, waarnemende adjunct-directeur voor industriebeleid voor de Nationale Economische Raad.

De nationale Economische Raad Directeur Brian Deese vertelde verslaggevers de CHIPS Act geholpen reeks het stadium voor de uitbreidingsaankondiging van TSMC. De voorzitter was ook van plan bij de gebeurtenis met CEOs en andere hoogste leiders van Apple, AMD, Micron, Nvidia en ASML te spreken. „Al deze CEOs is samen hebben om deze gelegenheid te merken een weerspiegeling van het feit dat dit ongeveer meer dan enkel baanbrekende één is maar hoe wij dit innovatieecosysteem voor halfgeleiders in de Verenigde Staten uitbouwen,“ bovengenoemde Deese.

Deese zei hij en de voorzitter zou Handels bij zich Secretaresse Gina Raimondo in het spreken met CEOs over strategie aansluiten, met inbegrip van implementatie van CHIPS Act evenals recente de uitvoersancties op spaanders en chipmaking die toestel in China worden verkocht.

Bartijd : 2022-12-06 12:49:44 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ChongMing Group (HK) Int'l Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Doris Guo

Tel.: 86-755-88367702

Fax: 86-755-88367703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)