Να στείλετε μήνυμα

CHONGMING GROUP (HK) INT'L CO., LTD.

Σπίτι
Προϊόντα
βίντεο
ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΠΑ
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Νέα

TSMC για να χτίσει τις δεύτερες εγκαταστάσεις της Αριζόνα για τη διαδικασία 3nm

Μερικά από αυτά τα συστατικά έχουν εξεταστεί για τη χρήση στη μηχανή.

—— John Smith

Η συσκευασία προστατεύεται καλά. Η ναυτιλία ήταν αρκετά γρήγορη, νωρίτερα από ανέμεινα.

—— Michael

Ο πωλητής είναι πολύ προσεκτικός, από την έρευνα στην παραλαβή, όλα τακτοποιούνται πολύ σκεπτικά. Πιστεύω ότι θα υπάρξει νέα συνεργασία την επόμενη φορά.

—— Samar Eraky

Τέλειος. όπως ζήτησα.

—— SVIRIKHIN VASILIEVICH

I'm Online Chat Now
επιχείρηση Νέα
TSMC για να χτίσει τις δεύτερες εγκαταστάσεις της Αριζόνα για τη διαδικασία 3nm
TSMC για να χτίσει τις δεύτερες εγκαταστάσεις της Αριζόνα για τη διαδικασία 3nm

TSMC θα χτίσει ένα δεύτερο τσιπ υπέροχο στην Αριζόνα, που φέρνει την επένδυσή του εκεί σε $40 δισεκατομμύρια. Οι δεύτερες εγκαταστάσεις θα κάνουν τη τεχνολογική διαδικασία 3nm.

TSMC ανήγγειλε ότι δεύτερες εγκαταστάσεις τσιπ για την Αριζόνα για να αρχίσει την παραγωγή ιδιαίτερα η τεχνολογική διαδικασία 3nm το 2026.

Η ανακοίνωση Τρίτης ήταν χρονομετρημένη με μια επίσκεψη από τον Πρόεδρο Biden στις εγκαταστάσεις TSMC στο Phoenix. Ενώθηκε από τους ανώτερους υπαλλήλους από τις επιχειρήσεις που είναι πελάτες TSMC, συμπεριλαμβανομένης της Apple και Nvidia, όλοι οι υποστηρικτές των ΤΣΙΠ και του νόμου επιστήμης που υπογράφονται από τον Πρόεδρο τον Αύγουστο.

Η «αμερικανική κατασκευή είναι πίσω,» ο Πρόεδρος Biden είπε στο γεγονός. Σημειώνοντας τους προμηθευτές και τους πελάτες TSMC παρόντες, πρόσθεσε, «όλοι εξαρτώνται από μια ισχυρή αλυσίδα εφοδιασμού και γίαυτό τι κάνουμε εδώ τα θέματα.»

Δεύτερος ο υπέροχος θα ενώσει ο πρώτος TSMC κάτω από την κατασκευή επί του τόπου της Αριζόνα, για να αρχίσει την παραγωγή της τεχνολογικής διαδικασίας N4 το 2024. Η συνολική επένδυση και για τις δύο εγκαταστάσεις αναμένεται για να είναι περίπου $40 δισεκατομμύρια, επάνω από $12 δισεκατομμύρια, κάνοντας το τη μεγαλύτερη άμεση ξένη επένδυση στην ιστορία της Αριζόνα και μια από τις μεγαλύτερες άμεσες ξένες επενδύσεις στις ΗΠΑ, σύμφωνα με TSMC. Τα δύο fabs θα χρησιμοποιήσουν 10.000 εργάτες οικοδομών και θα δημιουργήσουν 10.000 εργασίες υψηλής τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένων 4.500 με TSMC.

TSMC προγραμματίζει επίσης βιομηχανικές εγκαταστάσεις αποκατάστασης νερού για να επιτρέψει στην περιοχή της Αριζόνα για να επιτύχει κοντά σε μηά υγρή απαλλαγή, «στόχοι TSMC Αριζόνα να είναι η πιό πράσινη βιομηχανική εγκατάσταση ημιαγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες παράγοντας η πιό προηγμένοη τεχνολογική διαδικασία ημιαγωγών στη χώρα,» εν λόγω πρόεδρος TSMC ο Δρ Mark Liu.

Τα μέλη της κυβέρνησης Biden και τα μέλη του συνεδρίου έχουν εκφράσει τις ανησυχίες για τους μήνες για το μέλλον TSMC, που βασίζεται στην Ταϊβάν, και τη διαθεσιμότητα των προηγμένων τσιπ από τα fabs του εκεί λαμβάνοντας υπόψη τις απειλές ότι η Κίνα θα μπορούσε να εισβάλει στην Ταϊβάν και να πάρει τον έλεγχο των διαδικασιών TSMC.

Η επίσκεψη Προέδρου Biden's ακολούθησε τη δικομματική μετάβαση του νόμου ΤΣΙΠ που υπογράφηκε στο νόμο τον Αύγουστο. Παρέχει $52 δισεκατομμύρια στα δάνεια, τις επιχορηγήσεις και άλλα κίνητρα και δισεκατομμύρια περισσότερο στις χρεώσεις φόρου για να ωθήσει την εσωτερική παραγωγή τσιπ.

Και οι δύο νέες εγκαταστάσεις TSMC θα μπορούσαν να παραγάγουν 600.000 γκοφρέτες ετησίως, αρκετά να ικανοποιήσουν την αμερικανική ετήσια απαίτηση, σύμφωνα με τα σχόλια από τη Ronnie Chatterji, ενεργών αναπληρωτής διευθυντής για τη βιομηχανική πολιτική για το εθνικό οικονομικό Συμβούλιο.

Το εθνικό οικονομικό Συμβούλιο διευθυντής Brian Deese είπε στους δημοσιογράφους το ενισχυμένο νόμος σύνολο ΤΣΙΠ το στάδιο για την ανακοίνωση επέκτασης TSMC. Ο Πρόεδρος σκόπευε επίσης να μιλήσει στο γεγονός με CEOs και άλλους Αρχηγούς από τη Apple, AMD, το μικρό, Nvidia και ASML. «Να έχε όλο αυτό το CEOs για να χαρακτηρίσει μαζί αυτήν την περίπτωση είναι μια αντανάκλαση του γεγονότος ότι αυτό είναι περίπου περισσότερο από ακριβώς ένα groundbreaking αλλά πώς χτίζουμε έξω αυτό το οικοσύστημα καινοτομίας για ημιαγωγός στις Ηνωμένες Πολιτείες,» Deese εν λόγω.

Το Deese τον είπε και ο Πρόεδρος θα ένωνε το γραμματέα Εμπορίου Gina Raimondo στην ομιλία με CEOs για τη στρατηγική, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής του νόμου ΤΣΙΠ καθώς επίσης και των πρόσφατων κυρώσεων εξαγωγής στα τσιπ και το chipmaking εργαλείο που πωλούνται στην Κίνα.

Χρόνος μπαρ : 2022-12-06 12:49:44 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
ChongMing Group (HK) Int'l Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Doris Guo

Τηλ.:: 86-755-88367702

Φαξ: 86-755-88367703

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)