Bericht versturen

CHONGMING GROUP (HK) INT'L CO., LTD.

Huis
Producten
video's
ONGEVEER DE V.S.
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Groei de wereldwijd van de halfgeleideropbrengst om in 2023 te dalen

Sommige van deze componenten zijn getest voor gebruik op de machine.

—— John Smith

De verpakking is goed beschermd. Verschepen was vrij snel, vroeger dan dacht ik.

—— Michael

De verkoper is zeer zorgvuldig, van onderzoek aan ontvangstbewijs, wordt alles zeer zorgvuldig geschikt. Ik geloof er nieuwe samenwerkings volgende tijd zal zijn.

—— Samar Eraky

Perfect. zoals ik vroeg.

—— SVIRIKHIN VASILIEVICH

I'm Online Chat Now
Bedrijf Nieuws
Groei de wereldwijd van de halfgeleideropbrengst om in 2023 te dalen
Groei de wereldwijd van de halfgeleideropbrengst om in 2023 te dalen

Groei de wereldwijd van de halfgeleideropbrengst om in 2023 te dalen

 

De snelle verslechtering in de wereldeconomie en de verzwakkende verbruikersvraag zal negatief de halfgeleidermarkt in 2023 beïnvloeden.

De globale halfgeleideropbrengst wordt voorspeld om $596 miljard te bedragen in 2023, onderaan van de vorige voorspelling van $623 miljard.

De halfgeleidermarkt is momenteel gepolariseerd tussen consument-gedreven en onderneming-gedreven markten. De zwakheid in de consument-gedreven markten wordt gedreven grotendeels door de daling in besteedbaar die inkomen door toenemende inflatie en rentevoeten, maar ook door reprioritisation van willekeurige besteden het van de consument wordt veroorzaakt tot andere gebieden zoals reis, vrije tijd en vermaak, die een negatief knock-on effect op technologieaankopen hebben.

Anderzijds, zijn de onderneming-gedreven markten, zoals het industriële, medische en commerciële vervoer van het ondernemingsvoorzien van een netwerk, verwerkt de onderneming gegevens, tot dusver, vrij veerkrachtig geweest.

De „relatieve sterkte in de onderneming-gedreven markten komt uit strategische investeringen door bedrijven die eruit zien om hun infrastructuur te versterken blijven steunend hun werk van huisaantal arbeidskrachten, bedrijfsuitbreidingsplannen en aan de gang zijnde digitaliseringsstrategieën,“ bovengenoemde Gordon.

Voor de rest van 2022, wordt de geheugenmarkt voorspeld om het wankelen de vraag, gezwelde inventarissen en klanten te zien die op aanzienlijk lagere prijzen aandringen. Dientengevolge, zal de geheugenmarkt vlak in 2022 blijven en om voorspeld te dalen 16,2% in opbrengst in 2023.

De verergerende economische vooruitzichten beïnvloeden smartphone, van PC en negatief van de consument de elektronikaproductie die de BORRELmarkt voor overbevoorrading voor de rest van 2022 en eerste drie - kwarten van 2023 plaatst. De analisten van de Topchipelektronika voorzien BORRELopbrengst om 2,6% te verminderen om $90,5 miljard in 2022 te bereiken en zullen verder 18% in 2023, dalen om $74,2 miljard te bedragen.

De NAND fabstroomonderbreking die in het eerste kwartaal van 2022 voorkwam verhoogde prijzen en maskeerde het snel verslechterende de vraagmilieu, resulterende buitenmate inventaris in het derde kwartaal van 2022 dat om in de eerste helft van 2023 wordt verondersteld te dragen. NAND opbrengst wordt ontworpen om 4,4% tot $68,8 miljard in 2022 te verhogen, maar het is op tempo om 13,7% in 2023 tot $59,4 miljard te dalen.

„Terwijl de verslechtering in het macro-economische milieu verbruikersvraag zal verzwakken, verwachten wij vrij betere halfgeleiderconsumptie van handelsinvesteringen. Derhalve zullen de markten zoals industrieel, telecommunicatieinfrastructuur en gegevenscentrum door het gevoel minder beïnvloed zijn van de consument en op korte termijn het besteden,“ verklaarde Gordon.

Bartijd : 2022-11-29 12:31:04 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ChongMing Group (HK) Int'l Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Doris Guo

Tel.: 86-755-88367702

Fax: 86-755-88367703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)