Bericht versturen

CHONGMING GROUP (HK) INT'L CO., LTD.

Huis
Producten
video's
ONGEVEER DE V.S.
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Nieuws

Cellulaire connectiviteit voor Industrie 4,0

Sommige van deze componenten zijn getest voor gebruik op de machine.

—— John Smith

De verpakking is goed beschermd. Verschepen was vrij snel, vroeger dan dacht ik.

—— Michael

De verkoper is zeer zorgvuldig, van onderzoek aan ontvangstbewijs, wordt alles zeer zorgvuldig geschikt. Ik geloof er nieuwe samenwerkings volgende tijd zal zijn.

—— Samar Eraky

Perfect. zoals ik vroeg.

—— SVIRIKHIN VASILIEVICH

I'm Online Chat Now
Bedrijf Nieuws
Cellulaire connectiviteit voor Industrie 4,0
Cellulaire connectiviteit voor Industrie 4,0

Cellulaire connectiviteit voor Industrie 4,0

De aankomst van de vierde en vijfde generaties van cellulaire connectiviteit, met nieuwe low-power, groot gebiednormen zoals lte-m, NB-IoT, en 5G, staat u toe om de meeste machines en andere activa bij de fabriek van de 21ste eeuw gemakkelijk aan te sluiten. Voorts laten de particuliere netwerken de veiligheid, de privacy, en de betrouwbaarheid van de cellulaire connectiviteit toe.

Volgens het onderzoekrapport, de „Stijging van de Slimmere, Vluggere, Veiligere Productiewerknemer,“ gepubliceerd door Ericsson, de meeste verwerkende ondernemingen denkt die minstens 80 percenten te zijn binnen 10 jaar, met velen worden geautomatiseerd die minstens een tweevoudige stijging van het gebruik van ICT-Toegelaten hulpmiddelen binnen de volgende vijf jaar hopen te zien.

Terwijl de getelegrafeerde verbindingen, vooral Time-Sensitive Voorzien van een netwerk (TSN), de beste prioriteitsweg voor tijd-kritieke gegevens verstrekken, de draadloze communicaties als snelste manier de voorkeur hebben om vele apparaten, machines, en andere activa in de fabriek aan te sluiten.

Sinds de aankomst van GSM — de tweede generatie van mobiele netwerken — in 1991, hebben de industrieën het goedgekeurd om machines, controlesystemen, alarm, en andere systemen aan te sluiten. GSM kenmerkt basisgegevenstransmissie op GPRS/EDGE en SMS.

Tien later jaar, liet de derde generatie (3G) snellere gegevenstransmissie, een breder spectrum, en een globale norm toe. Een nieuwe industriële normalisatie-instelling, het 3de Project van het Generatievennootschap (3GPP), was geboren om zijn leden van een stabiel milieu te voorzien om de rapporten en de specificaties in te dienen die 3GPP-technologieën bepalen. Vandaag, houdend zijn originele naam, bepaalt 3GPP de bestekken van elke generatie van mobiele netwerken.

De cellulaire Providers (CSPs) zijn Sunsetting 2G en 3G-Mobiele netwerken

In het verleden de 30 jaar, zijn de honderdduizenden machine-aan-Machine (M2M) apparaten die 2G-netwerken gebruiken geïnstalleerd. Die zijn actuators, omgevingssensoren, nutsmeters, alarmsystemen, en andere sensoren die SMS en GPRS/EDGE voor mededeling gebruiken.

Één reden om in de connectiviteit van 4G en 5G-voor IoT te investeren is dat de exploitanten erfenis 2G en 3G-netwerken wereldwijd sluiten. Terwijl de bestaande apparaten konden blijven voorlopig op die erfenisnetwerken werken, zal de steun geleidelijk elimineren en de dragers activeren niet meer nieuwe 2G-apparaten. De bestaande verbindingen leven nu op geleende tijd.

Als 2G, zijn vele dragers enthousiast aan zonsondergang oudere 3G netwerken aan repurpose dat spectrum om 4G LTE en 5G te steunen. De nieuwe apparaten vergen meer snelheid, en 3G-bovenkanten uit om ongeveer 3 Mbps. Naast sneller het zijn, is 4G LTE ook efficiënter, toestaand meer apparaten om kanalen te delen en kenmerkend massieve IoT-technologieën zoals LTE kat-M en NB-IoT.

Volgens GSMA-Intelligentie, naast de 43 die netwerken reeds tegen 2020 worden gesloten, zullen minstens 64 meer netwerken tussen 2021 en 2025 afsluiten zijn aangezien de exploitanten verrichtingen en kosten willen optimaliseren en spectrum voor 4G en 5G terugwinnen.

Het Voordeel van 4G LTE met lte-m en NB-IoT

De aankomst van van de vierde generatie van mobiele netwerken (evolutie of 4G op lange termijn) betekende een spectaculaire vooruitgang in hoe de cellulaire radio in industriële toepassingen kon werken. Niet alleen werd een nieuwe radio ontworpen voor het eerst om massief Internet van Dingen (IoT) verbindingen te behandelen, maar aangezien de nieuwe versies beschikbare werden, nieuwe low-power normen toegestaan voor nieuwe toepassingen en kleinere apparaten.

Twee IoT-normen werken op de netwerken van 4G en 5G-: Evolutie op lange termijn voor Machines (lte-m) en Narrowband IoT (NB-IoT die), nieuwe low-power, groot gebiedconnectiviteit op mobiele netwerken aanbieden. Deze stonden de plaatsing van massieve IoT-toepassingen, vooral voor industrieel en landbouwgebruik toe. In de loop van de jaren, werd lte-m zeer populair in de V.S., en NB-IoT werd de aangewezen norm in Azië en Europa.

Voor de meeste massieve IoT-toepassingen die lage machtsconsumptie en de veiligheid en de beschikbaarheid van mobiele netwerken vereisen, zijn NB-IoT en lte-m de aangewezen oplossingen. Terwijl allebei massieve IoT-plaatsingen in duizenden verbindingen steunen, zijn er sommige verschillen: NB-IoT vereist minder macht en kleinere modems, makend tot het ideaal voor kleinere apparaten die op batterijen lopen, maar het steunt SMS (nog) of geen stem. Lte-m vereist meer macht, maar het steunt SMS en beperkte stemmededeling.

Van de het perspectief en rentabiliteit van de cellulaire provider, staat lte-m hen toe om de dienst op bestaande 4G-netwerken met een software-update te steunen, terwijl NB-IoT extra hardware vereist.

Met de aankomst van 5G-netwerken, zowel maken lte-m als NB-IoT deel uit van de specificatie en zo direct gesteund. Bovendien, voor IoT-toepassingen die meer bandbreedte maar niet gehele netwerkmogelijkheden vereisen, zijn er 5G-nr-REDCAP, wat gelijkaardige prestaties als LTE over het spectrum sub-GHz aanbiedt.

Met de aankomst van ingebedde SIM (eSIM), bieden sommige bedrijven, zoals Infineon, STMicroelectronics, en Sony Semiconductors, kleinere chipsets voor cellulaire connectiviteit aan.

Nieuwe Geavanceerde Radio, 5G, en 5G-Redcap

Wij moeten nog de volledige specificaties van overal beschikbare 5G krijgen. Het meeste 5G-netwerkengebruik wereldwijd 3GPP-nietstandalone Versie 15. Datbetekentdienetwerkendesteunvandebestaandeinfrastructuurvan4GLTEvereisen.

Standalone 5G (3GPP Rel. 16 en hierboven) staan voor massieve IoT-connectiviteit toe gebruikend slechts de macht nodig om de noodzakelijke gegevensuitwisseling uit te voeren. De IoTapparaten kunnen hun machtsoutput on the fly verbinden en dienovereenkomstig aanpassen.

Bovendien, voor kritieke IoT-toepassingen zoals robotica en verre verrichtingen, 5G-verstrekken de netwerken de vereiste betrouwbaarheid, ultra-low latentie, en de lagere machtsconsumptie.

De introductie van de Nieuwe Radiomogelijkheden van 5G zoals nr-REDCAP, die 4G-snelheden bij veel meer frequenties van lagere machtsconsumptie voorzien, zal tot 5G een geschikte optie voor vele gebruikers maken die hogere veiligheid vereisen en uncompromised connectiviteit. Ook, helpen nieuwe, kleinere, en goedkopere chipsets en iSIMs BOM kosten en machtsgebruik verminderen.

Volgens Ericsson, „3GPP-Versie 17 het werk aangaande de steun voor verminderde vermogensnr apparaten is een belangrijke stap verder om de adresseerbare markt van 5G NR uit te breiden. Het laat een verminderd vermogensapparaat toe om in om het even welke NR-frequentiebanden te werken.“

Terwijl 5G nog in Ontwikkeling is, zal 6G spoedig komen

Het onderzoek en de ontwikkeling van de volgende norm van cellulaire draadloze connectiviteit zijn aan de gang.

De verschillende bedrijven en de onderzoekfaciliteiten werken met 3GPP om de haalbaarheid van de aanstaande netwerkevolutie, 6G te bepalen en te testen. Zij verwachten dat 6G verstrekt snelheden van 1 tot 100 Gbps aan de eindgebruiker, en vermogen multi-MIMO van 100-1,000 gelijktijdig dependently-gemoduleerde stralen, effectief verstrekkend snelheden in 10s van Terabytes per seconde.

Naast het verstrekken van precisielocalisatie aan een fractie die van een duim, GPS aanvullen, 6G zullen de weergavetechnieken om het even welk persoon of bewegend voorwerp identificeren. Deze intelligente, immersive infrastructuur kon laag-latentie virtuele werkelijkheid (VR), vergrote werkelijkheid (AR), en naadloze telepresence steunen.

De Stijging Privé Draadloze Netwerken

De getelegrafeerde en draadloze particuliere netwerken zijn rond vele jaren geweest. Vele industrieën hebben een combinatie van getelegrafeerde Ethernet en Netwerk gebruikt om machines, sensoren, gateways, en andere activa aan te sluiten.

Terwijl de mobiele netwerken een nieuwe laag van veiligheid en beschikbaarheid verstrekken, vereisen sommige industrieën on-premisesconnectiviteit en de mogelijkheid om gegevens en verrichtingen plaatselijk te beveiligen. LTE en 5G bieden de optie om privé mobiele netwerken voor specifieke plaatsen en toepassingen aan op te stellen.

Sommige particuliere netwerken zijn enkel virtuele plakken die op bestaande openbare infrastructuur werken. Deze worden in werking gesteld door cellulaire providers, die een gedeelte het spectrum of sommige cellen voor hun industriële cliënten toewijzen.

Tegenwoordig, bieden sommige cellulaire infrastructuurleveranciers ook particuliere netwerken buiten het CSP-domein aan. De bedrijven zoals Cisco, Samsung, Huawei, Nokia, en Ericsson, onder andere, leveren rechtstreeks nu hun oplossingen aan grote industriële klanten.

De „industrieën kunnen een particulier netwerk ook opstellen gebruikend hun eigen ondernemingsspectrum als u het van de regelgever kunt krijgen,“ bovengenoemde Sylwia Kechiche, Belangrijkste Industry Analyst, Onderneming in Ookla, „of zij kunnen het van de exploitant huren. Zo er zijn veelvoudige verschillende manieren voor een onderneming, afhankelijk van welke soort niveau van controle die zij hebben gewild, of zij deze virtuele particuliere netwerken.“ willen

Juniper Research zet Nokia en Ericsson als leiders in de privé cellulaire zaken. Volgens het bedrijf, „Onze studie vond dat de traditionele mobiel netwerkexploitanten vaak erachter in het uitlooptraject van particulier netwerkmogelijkheden zijn, die andere leveranciers toestaan aan stap in de rol. De meest succesvole spelers zijn hier netwerkverkopers met materiaalkanalen zij kunnen gebruiken om de markt in te gaan. De flexibele aard van 5G heeft vele niet-traditionele exploitanten toegelaten om de privé cellulaire diensten te verlenen, in het bijzonder waar de regelgeving voor gebruik zonder vergunning van 5G-spectrum.“ toestaat

CSPs, wat technisch geschikt zijn, moet nog hun verkooppersoneel opleiden om op de behoeften van hun industriële klanten gericht te zijn. Hun verkopers, velen dicht bij pensionering, worden gebruikt om meer erfenisdiensten zoals stem en gegevens te bevorderen.

Tom Loozen, van TELECOMMUNICATIE EY Globale Leider, vertelde IoT-Tijden dat de cellulaire exploitanten hun inspanningen moeten opvoeren in het verstrekken van particulier netwerkoplossingen. Anders, debatteerde hij dat andere, agressievere systeemintegrators zou blijven etend hun lunch.

Bartijd : 2022-11-25 12:21:41 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
ChongMing Group (HK) Int'l Co., Ltd

Contactpersoon: Ms. Doris Guo

Tel.: 86-755-88367702

Fax: 86-755-88367703

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)